Колекция "Опиатна"

Вечерни изкушения

Колекция "Опиатна"

Да вкусите щипка “опиат” ви приканва дръзко новата колекция на модно ателие El Mari. В нея истински картини обгръщат тялото с омайно ухание и артистичност, природата се пробужда, както и желанието на жената да изкушава с непринудена женственост: колекция „Опиатна” приласкава сетивата с ярък привкус на очарование и наслада.

Част от тоалетите в новата колекция са създадени в съвместен проект с художничката Александрина Караджова - нейни специално подбрани картини с женски образи и флорални елементи присъстват в роклите като екзотични щампи и ги превръщат в истинско произведение на изкуството.

Изящните картини в тоалетите са декорирани с кристали и мъниста и обогатени с текстилни бои, щампи и разливания върху печата. С изключително внимание към детайла Марияна Панайотова е преплела дантелени цветя с ръчно изработени орнаменти, кристали Сваровски, египетски и полски кристали с различни цветове и форми. Вградените корсети са с нестандартни форми и пречупвания.

“Опиатна” включва богато разнообразие от цветови гами и материи: памучен сатен, американски сатен, дантела, тюл, тафта, коприна са сред множеството използвани материи.
Модната колекция „Опиатна” е създадена за дамите с изразена индивидуалност и харизма, които не се боят да бъдат дръзки и женствени.
Снимки: Ния Касабова
Модел: Таня Башева                                                                                                                                 

ElMari Opiatna AmberElMari Opiatna turquiseElMari Opiatna blackElMari Opiatna starsElMari Opiatna baronesaElMari Opiatna violet sculpture redElMari Opiatna blue moonElMari Opiatna violet kissElMari Opiatna silver rosaElMari Opiatna dark blueElMari Opiatna rhapsodyElMari Opiatna goldenElMari Opiatna violet sculptureElMari Opiatna violet laceElMari Opiatna ochraElMari Opiatna green skirtElMari Opiatna green dressElMari Opiatna grey everyday