Колекция "Дяволска перла"

Вечерни изкушения

Колекция "Дяволска перла"

Изкушена от специфичните ефекти на платовете с метална нишка Марияна Панайотова скулптурира направо върху тялото на модела и наскоро създаде своя нов зашеметяващ наниз от “дяволски перли”. В колекцията “Дяволска перла” са включени рокли, поли, блузи с нова визия и силует, които могат да се комбинират по между си, а същевременно - да се носят самостоятелно. Цветовите комбинации са: синьо и ванилия, бяло и индигово синьо, метално-сиво, бургунди, пепел от рози с метал, зелено и черно, пастелно червено с черно, както и цвят на крем при булките. 
 Актуални за колекцията са платове с умишлено “смачкан” и моделиращ ефект, който се постига благодарение на вградена в сплитката на плата метална нишка. Завладяваща е комбинацията между метал, плат, керамика и минерали/кристали.
За артистичната визия на новата колекция “Дяволска перла” допринесе специалното място, избрано за фотосесията на моделите - Ню Бояна Филм Студио, благодарение на любезното съдействие на г-н Дейвид Варод. Спациални благодарности и за фотографа Начо Каменов и модела Мария Цанкова. 

devilspearlcollection01devilspearlcollection02devilspearlcollection03devilspearlcollection05devilspearlcollection04devilspearlcollection06devilspearlcollection07devilspearlcollection08devilspearlcollection09devilspearlcollection010devilspearlcollection011devilspearlcollection012devilspearlcollection013devilspearlcollection014